Despre noi

gradinaverde

Înființata în anul 2000 SC SPORTS FIELDS SRL se laudă cu o experiență de 18 ani în acest domeniu. Încă de la început calitatea a fost principalul mijloc de promovare și dezvoltare a societății.

Oferim o gamă variată de servicii, de proiectare, amenajare si întreținere a spațiilor verzi atât pentru grădinile mici cât si pentru cartiere rezidențiale sau spații industriale unde suprafețele sunt mult mai mari.

Printre lucrările noastre de referință se numără Oxford Gardens sau Willbrook Platinum Business & Convention Center. Pentru mai multe proiecte vă invitam să vizitați portofoliul nostru.

Un segment important al activității noastre îl reprezintă hidro-însămânțarea, fiind primi ce au adus acest concept in Romania. Este o soluție optima pentru gazonarea suprafețelor de mari dimensiuni, precum și a taluzurilor autostrăzilor sau a căilor ferate.  Pe lângă ușurința și rapiditatea cu care este realizată, acest proces aduce o serie de beneficii precum:

  • stabilizarea terenurile în panta
  • combaterea eroziunii solului
  • oferirea unui aspect plăcut

Pentru ca lucrarea sa fie o reușita, pe lângă experiența acumulată de-a lungul timpului, folosim cele mai bune materiale, toate fiind însoțite de certificate de calitate.